Bemutatkozás

Csikizo Kft. vízszigetelés

Több mint 30 éves tapasztalat

Számos kiemelkedő projekt országszerte

Nívódíjas épületeken végzett munkák

Tevékenységünk építőipari, szakipari vállalkozói szolgáltatás. Ide tartoznak többek között a családi házak, társasházak, lakóparkok, irodaházak, bevásárlóközpontok, ipari létesítmények víz-és hőszigetelési munkái. Új épületek és műtárgyak csapadékvíz elleni szigetelése, talajvíznyomás és talajnedvesség elleni szigetelése, hőszigetelés a kapcsolódó bádogos munkákkal. Régi épületek csapadékvíz elleni szigetelés felújítása, szükség szerint hőszigetelés pótlással, csapadékvíz elleni szigetelések javítása és szigetelések karbantartása.

Kik vagyunk?

A CSIKIZO Építőipari és Kereskedelmi Kft.-t 1992-ben alapította Csiki László okleveles építészmérnök.

A 2020 év elején nyugdíjba vonuló ügyvezető helyét, Galgóczy Zoltán vette át, aki fiatalos lendületével és energiával viszi tovább a cég országos jó hírnevét. Zoltán 2007 óta volt a cég alkalmazottja, továbbá műszaki vezetőként nemcsak a tetőszigetelés minden szegmensét sikerült elsajátítania, de közreműködött a cégvezetésben is.

A cég alkalmazottainak sok évre visszanyúló tapasztalata és lelkiismeretes munkavégzése biztosít hosszú távú nyugalmat és garanciát megrendelőink számára.

A Csikizo Kft. olyan piacvezető építőipari cég, aki magas fokú szakértelemmel végzi az épületek teljes körű vízszigetelését, pincétől a tetőig. Legyen szó hagyományos bitumenes, PVC, szórt vagy kent szigetelésről, a Csikizo Kft. mindenben otthon van. Hosszú referenciáiból a legkiemelkedőbbek, a teljesség igénye nélkül, a debreceni Nagyerdei Stadion, a debreceni Fórum üzletközpont, a budapesti Graphisoft Park, a szakmai Nívódíjjal jutalmazott debreceni Kölcsey Központ, vagy a budapesti Panoráma lakópark.

Víz-és hőszigetelés

Pinceszigetelés: talajnedvesség, talajvíz nyomás elleni szigetelések

Üzemi víz elleni szigetelések

Lapostetők, zöldtetők, teraszok csapadékvíz elleni szigetelések

Lapostetőkhöz tartozó bádogos munkák kivitelezése

Felhasznált vízszigetelő anyagok

  • Bitumenes lemezek
  • Bitumenes szórtszigetelések
  • PVC műanyag szigetelések
  • EPDM műkaucsuk szigetelések
  • PU kenhető folyékony műanyag vízszigetelő anyagok

Felhasznált hőszigetelő és lejtésképző anyagok

  •  XPS extrudált polisztirol hőszigetelések
  • EPS expandált polisztirol hőszigetelések
  • Kőzetgyapott hőszigetelések
  • PIR hab hőszigetelések